Bijou
Mezi mnou, duší ztracenou
a Tebou, oblakem nade mnou,
ztrácím tě moje bijou
Ale já stoupám dál, kde slunce je blíž
a vánek mi žaluje, že končí den
a karavana došla k cíli.
Vím, že let musí pokračovat, show musí pokračovat
a já se nechci vrátit zpět.
Definitiva finále - končíme s koncem
Směji se jak blázen a místo toho stoupám stále výš,
kde letová hladina je naše tajná hodina, naše
jistota samoty s oblakem nade mnou, kde konec není
koncem a život začíná novým životem.
A show může pokračovat.
V záplavě slunce, s klidem v duši už neváhám,
že Tě mám a nemusím denně procházet branou četných vran.
Mám tě mám v hlavě napořád,
jak ten kdo ví, jak chutná samota odloučení
a ví co arabská princezna cítí, když karavana došla k cíli
Má křídla nesou přání těch co neumějí zemřít
a show musí pokračovat, když let ještě neskončil
a karavana došla k cíli,
moje bijou
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)