Volným pádem ze šestého patra. Při cestě dolů budeš
sama se sebou analyzovat rozchod se svým bývalým
pozůstalým partnerem. Záleží na tom, zda ten pád
na tvrdej beton přežiješ.
A jak se žije vám, holky?
26.06.2008 22:31:00 | jehlaspichlas
Onanuju se slovíčky,
s gramatikou.
Jaké však jsou slovní říčky,
které tekou?
Rajcujou mě tvoje slova,
hormóny nemaj dost.
Být u sebe zas a znova
a dělat to furt pro radost.
18.07.2007 12:29:00 | jehlaspichlas
Zajímavé a dobře zpracované téma.
nejvíce mne zaujal pád třetí.Vyjádřením i krásným veršem.
16.07.2007 15:15:00 | s.e.n
Jedna z nejlepších básní, co jsem tu četl, naprosto mě dostala, tím nápadem a vyjádřením...Naprosto perfektně jsi to zpracovala, naprosto perkfektně vyjádřila...Úžasný nápad..Smekám..
13.07.2007 14:16:00 | Nemůžu zapomenout
dobrá myšleka, a neb se hroutím v podobné srdeční záležitosti dávám plno.
13.07.2007 13:31:00 | nonchalant