Jsem
Anotace: ... omlouvám se všem, kterým se líbila, 1/2 nebyla moje, proto jsem ji musel smazat ... promiňte.
*Jsem odinův havran,
*který tvůj vnitřní pláč slyší.
*Jsem mastičkář a felčar,
*jež hluboké rány tiší.
*Jsem půlnoční motýl,
*který vlétá do tvých snů.
*Jsem ranní slunce,
*které vyhání z duše tmu.
*Jsem vlk z hlubokých lesů,
*který provází tě cestou necestou.
*Jsem Azazel
… a ty budeš mou nevěstou.
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
Komentáře (6)
Komentujících (6)