Prosba
Překonej tu času skálu
moc tě o to prosím
dej mi svou čistou lásku
ať se tvůj osud stane mým.
Nevšímej si dál mého věku
a uteč povinnostem morálním.
Uvědom si, co pro mě znamenáš
i tvůj úsměv je mi vším.
Proč v sobě ani kousek citu nemáš?
Bez tebe jsem jen netvorem.
Už mě přece trochu znáš
že v nitru mém
zůstaneš napořád
jako anděl letící nad mrakem
kterého budu mít navždy rád.
Vytrvalosti mnoho mám
ikdyž jsem tak mlád
jak dlouho budu živ počkám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)