Urozená a Samotář
Kdybychom každý byli nějakým zvířetem
tak ty bys byla ušlechtilou laní
která by znala pouze bezmračný den
a byla všech tvorů i celého palouku paní.
Zato já bych byl ztrhaným černým vlkem
vyhladovělý dlouhou poutí suchou plání
ve stínu strachy skryt a vzhlížející
na tu, co není ani nemůže být k mání
a hnán po ní touhou zžírající
bez kontroly své vlastní vůle.
Je to čin tak nutný
po pohledu do očí jejich
záhy a zcela náhle
být naprosto okouzlen
a po oslepení svitem v očích mých
nemoci odvrátit svůj úžas překvapený
neuhnout svým pohledem
a kochat se tou nádherou celý den...
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Jajas
Komentáře (3)
Komentujících (3)