Já dal své srdce snadno
Anotace: Neměl jsem to dělat.....Ale stalo se E
Já dal své srdce snadno.
Té, jež poprvé jsem viděl.
Toho není radno.
Až pozdě jsem se styděl.
Moje srdce získala
pouze jedním úsměvem.
A má duše výskala,
že srdce hlo se záchvěvem.
Já nevím co se událo.
Myslet na ní ve dne v noci.
Asi se mi zazdálo,
že Osud má mě ve své moci.
A teď po dlouhém čase
ukázal mi štestí tvář
a dal mi po čem srdce pase.
Že zjevila se lásky zář.
Avšak po té nikdy více,
ač jsem na to dlouho čekal,
já nespatřil té dívky líce
a na sebe se vztekal.
Nyní zapomenuto je
se smutečním nápěvem.
Na tu co si srdce moje
vzala jedním úsměvem.
E
Komentáře (1)
Komentujících (1)