přání
Anotace: ...není až tak snad troufalé...
S červánky
na tváři Tvé milé,
začínat chtěl bych
každý příští den,
krásné ráno
popřát svojí víle
a snít v obětí něžném
sladký sen,
posnídat čokoládu
ze Tvých očí,
ochutnat marcipánu
ze Tvých úst
a nechat myšlenky své
krásně točit
a nikdy nedržet
už muset půst.
Něžnými polibky
vychutnat
příchutě tak slastné,
kopečky vanilky
či jahody,
prožívat naplno
ty okamžiky šťastné,
nalité něžnostmi
i okamžiky pohody,
vrcholky ozdobené
lahodnými třešničkami,
tak strašně
svými ústy laskám rád,
vzácné tak jsou nám
chvíle co jsme sami,
tak moc mi chutná
se má lásko
s Tebou milovat...
Komentáře (4)
Komentujících (4)