Tajemství
Proč si vlastně myslíme,
že existuje tajemství
a že před náma je ukryté?
Je to snad to,
co neznáme,
co nevidíme,
co neslyšíme,
co hledáme?
A kde vůbec najdeme odpovědi,
co je a co není tajemství?
Hledejme v duši své,
tam jsou všechna tajemství vesmíru,
v nekonečné lásce zodpovězené . . .
Komentáře (0)