Tolik krásy v několika slovíčkách.Mám z toho mráz po těle.Být tou královnou musí být nádherný pocit.
14.07.2007 00:05:00 | zrzka.69
Něha, krása, kouzlo , skromnost...láska... asi bys toho dokázal vyjmenovat víc a měl bys pravdu...ta žena to v sobě má, stejně jako tvoje básnička vonící Jasmínem ;-) :-)
13.07.2007 23:44:00 | no