Bílé šaty
Chci Ti dáti lásky šat,
navléknouti kroužek zlatý,
přijde brzy tento čas,
dříve než se léta ztratí.
Chci Tě Lásko opít štěstím,
moc se těším na rodinu,
poradit si s každým klestím,
vím že nechceš kopretinu.
Chci Ti dáti co jen mohu,
v bohatství či chudobě,
slíbím to vše pánu Bohu,
navždy zůstat při sobě.
Přečteno 535x
Tipy 9
Poslední tipující: maena, Bíša, Maura, Bean, Meriel
Komentáře (0)