Anotace: ..ještě si užívám tu neskutečnost toho, jaké jsou pocity když uvnitř kopne nohou :o))
Krásný!
:-)
Roztomilé obraty!
Kéž by to každá takhle brala... bohužel některé si však toho daru, který my vám můžeme jen závidět, neváží ...
27.08.2007 14:38:00 | La Suneteto
doufám že to budu brzo prožívat ale takhle jsem si to prozatím mohla jen představit a za to ti děkuju.
20.07.2007 14:27:00 | Ninala