Vzpomínka láska, skutečnost nenávist
Anotace: Další básnička, psáno 12.7.2007 hodně pozdě večer.:) No jo, když se venku stmívá, na člověka hned padne deprese a u mě se to projevilo básničkou. Je to psaný "volně", ale myslím, že se nezalíbí. Mám takové tušení nebo co.
Stál jsi nehnutě ve větru,
vítr si pohrával s tvými vlasy,
jako s podzimním listím,
popadaným na cestách...
Připadá mi to jako nedávno,
co jsem si s nimi hrála já,
ale teď??
Staly se hlavním zájmem jiné...
Uměl ses krásně přetvařovat,
když si mi říkal svá láskyplná vyznání,
já je se zájmem poslouchala
a tolik jsem ti věřila....
Myslel sis, že ti znovu odpustím,
ale já nebyla tentokrát hloupá,
tak jsem tě tam nechala stát
a viděla jen bezmocného hlupáka...
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: G_Msh
Komentáře (4)
Komentujících (4)