Spolu
Chci za oceánem slyšet
Jak šeptáš vážce
Ukolébavku
O nás dvou
Chci až v nebi slyšet
Rozhovor paraplíčka a pršipláště
V májovém dešti
O nás dvou
Chci v pekle slyšet
Pohádku okvětních lístků
Lilie a lotosu
O nás dvou
Chci v květu tulipánu slyšet
Písničku včely
Zbloudilé v Ráji
O nás dvou
Chci mezi paprsky slyšet
Zrnka zmrzlého písku
Vzdychat
Pro nás dva
Komentáře (4)
Komentujících (4)