Až na konec světa...
Až na konec světa,
do vyčerpání všech sil,
hledal bych Tě celá léta,
a překonával tisíce mil...
Do strhání těla,
od svítáni až do noci,
pro Tvý krasný oči,
co jim má duše patřila...
Za hlasem srdce,
udělal bych i nemožné..
jen aby ses vrátila,
má hvězdičko milovaná...
Komentáře (9)
Komentujících (9)