Jeden letní večer...
Anotace: on ví..já vím...=)
Letní večer,ale já sama jsem,
ted je to častější-nocí i dnem.
Kdosi náhle na zvonek zvoní,
nejaky muž pred dwermi se mi klaní.
V ruce drží rudou růži,
a hladí mé tělo,mou kůži.
Já cítím ten pocit-to šimrání v břiše,
do rukou mě bere-odnáší mě tiše.
Do výtahu,tam mě ukrývá
a tělo mé polibky pokrývá.
V 11 patře odehrává se to tam,
já nejsem paní,ty prý nejsi pán.
Jsme jen dva,co rádi se mají
a ve výtahu vzájemně se poznávají.
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: come-past, Clarisa
Komentáře (1)
Komentujících (1)