Joj! Š mudlínku, kde jsi mně to potkal? Ani jsem si Tě nevšimla? :o))))
-----
Moc hezké!
18.07.2007 17:22:00 | Hannazka
...no já bych přeci jen byl zvědav na to pokračování ...
...Joe Lynn Turner - Second Hand Life...
18.07.2007 14:50:00 | WhiteSkull
... chtěla jsem tě vzít do ZOO ... jenže smůla ... prší
... vezmu tě na jiné místo ... tam kde padají jen malé kapky ... zamkni pokoj ...
... a teď poslouchej jak tiše bubnují mi v těle ...
18.07.2007 11:47:00 | Marcella