Jednou to řeknu
Hledám slova
Co znamenají víc
Než to jedno
Co chci ti říct
Ale jak tak civím
Do papíru
Divím se divím
Že s touhle výmluvností
Pořád ještě žiju
A tak Tě prosím, spokoj se se slovy
Ze zmatené duše
Se slovy, co ještě mnoho lidí vysloví
A nikdy nebudou znít suše
Miluji Tě
Komentáře (2)
Komentujících (2)