Má Lásko
Chtěl bych být s tebou,
a držet Tě za ruku,
když se slunce na hladině odráží...
Chtěl bych se dotknout,
Tvých čarovných rtů,
když se nebe červená..
Chtěl bych snad i trošku víc,
má sladká lásko,
i když je už dávno po západu...
Komentáře (6)
Komentujících (6)