Anotace: zacatky a konce..a konce a zacatky.....
kafe je pestry? :) mas docela dobry myslenkovy pochody, jak zjistuju nejen tady
24.07.2007 16:02:00 | sejko_no_pi
hm, brutalitka...
22.07.2007 16:46:00 | Trdlo
to neni ani tolik o me...ale tak obecne..o pretvarce a o lzich....ikdyz nerikam, ze sem nikdy nic nepredstirala:)
20.07.2007 13:26:00 | Adrianne Nesser
je to hodně upřímné. ps taky se nějak vyžívám ve lhaní, ale zase jsem teď někomu něco slíbila, když - no a tak - zkusím se stát někým, kdo Tvoji báseň nemůže pochopit - snaha se cení;)
20.07.2007 12:41:00 | Rádoby zoufalá
tak tahleta má myšlenku jako slon v záchodové míse (myšleno jako sloní kompliment;):)
dotslas mě...přiznávám:)
18.07.2007 21:43:00 | Lizzzie