hmm...
Číst každou
drobounkou vrásku
z Tvé tváře,
hmm .. to mě baví
polibky navštívit
každičký kousíček
Tvého těla ,
hmm..to mi chutná
šeptat Ti
slovíčka něžná
co Tobě jen lásko náleží,
hmm..ty tak moc rád říkám
hladit Tě
po hebké
snědé kůži
hmm.. to tak moc rád cítím
přiložit sluch svůj
k ňadrům Tvým
a slyšet
tlouci v něm lásku..
hmm..nádherné..
Komentáře (2)
Komentujících (2)