Já vím, u textů s city jsou komentáře jako stěrače u ponorky, ale čtu teď tvá dílka a splývají mi všechna dohromady. Zkus veršovat alespoň ob jednu větu a neveršovat stále dokola sloveso se slovesem a podstatné jméno s podstatným jménem. Taková tvorba může být hezká, když dodržíš alespoň plynulost, tak aby se člověk při čtení nezadrhnul. Jinak je taková tvorba příliš laciná.
21.07.2007 21:16:00 | tuleby