Nikdy znova
Anotace: Nevěděla jsem kam to zařadit :D
Už nikdy znova nechci vidět Tvou tvář,
Už nikdy znova nechci slyšet, že jsi lhář.
Už nikdy znova nechci slyšet tvůj hlas,
Už nikdy znova si nechci představovat nás.
Už nikdy znova se mi o tobě nesmí zdát sen,
Už nikdy znova nesmím jít s tebou ven.
Už nikdy znova nesmím flirtovat,
Už nikdy znova tě nesmím milovat.
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)