Zamilované Zet
Anotace: Zeptej se Zamilovaných,Zjistíš..
Naše Zet
Zvláštní
připadá mi,že tě znám
už jako mlha svoje kapky
přes ranní opary vlahé
Zajímavé
připadá mi,že tě vidím
už jako slunce svoje paprsky
přes polední stíny tmavé
Zábavné
připadá mi,že tě cítím
už jako písek svoje zrnka
přes hustá síta zlatokopecká
Zamilované
připadá mi,že tě chci mít
už jako voda svoje vlnky
přes všechny břehy světa omývaná
Komentáře (3)
Komentujících (3)