kapka
Anotace: ..jak snadné je se do ní vcítit..
V kapičkách namodralých
seskočil jsem z nebe,
skluzavkou barevnou
jsem sklouzl
k Tobě dolů,
abych jen na chvíli,
směl
spatřit lásko Tebe,
přivonět k přenádherné
květině,
dotknout
se letmo Tvého stvolu,
padaly nás tisíce snad k zemi,
z polštářů,
jež začaly se tulit k sobě,
já všem vyprávěl,
jak dobře
s Tebou je mi,
a pak spadnul do kaluže,
lásko
k nohám Tobě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)