Láska podzimní
Anotace: Za trnkovým keřem
Láska podzimní
Až spadnou nám naše
sny do listoví zbarveného
podzimem a ověnčeného
krajkami pavučin
Když melancholicky skrápí
je slzy mračen deštěm
posedlých a nazlobených
pentlemi slunce
Pak vstane v nás naděje,
že sny mají vůni jeřabin
červených našimi polibky
spalující mosty
Teprve potom budeme milovat
jeden druhého s šípkovou růží
za uchem,trnkami na krku a
ve vlasech s rosou našich přání
Komentáře (2)
Komentujících (2)