Anotace: Na zeď zkusil jsem napsat pár slov. Pro Tebe. Tak nerad ze snu utíkám...když se mi zdáš.
Aha, zdá se, že tvé komentáře a tvá hodnocení mých básní jsou jakousi pomstou za to, že jsem tě označila za ne zcela dobrého v angličtině. Byla to jen rada a názor, který se mnou sdílí ti, kteří jsou na lepší úrovni v angličtině než ty. Nic víc. Hodnotila jsem angličtinu, ne tvé básně, proto jsem nebodovala. Tak doufám, že tě komentáře k mým básním uspokojily. A pokud se ti má tvorba nelíbí, prostě ji nečti :) Děkuji za pochopení a hodně štěstí :)
23.07.2007 22:10:00 | unstoppable
Když ti řeknu, že jsem skoro do posledního verše nevěděl, jak to skončí, tak mi asi věřit nebudeš, že?:) Jo, ale má to slabý místa, já bych si dal tak 30. Ale děkuju za pochvalu.
21.07.2007 18:57:00 | Diablek
Tak tahle je fakt dobrá, je vidět, žes než začal psát, tak sis jí promyslel a to celkem pořádně..fakt se mi líbí, dávám sto..
20.07.2007 08:55:00 | Nemůžu zapomenout