Už to tady bylo mockrát
Anotace: Nic nověho jen od srdce...
Všechno je jen o láskách,
co ztrácejí se v obrázkách.
Pak zůstavá jen v otázkách,
proč nezůstali v provázkách?
Láskou byl den,
láskou byla noc!
Tak proč bolí tak moc,
že nevím už, jak noc
v den se mění,
jak nocí odchazí snění.
Je to běžné, každý se mění,
tak proč žiju v domnění,
že všechno se změní
láska mě odmění,
snad krátkou chvílí snění.
Komentáře (0)