Sen
Anotace: Každý máme nějaký sen.... I já! :D
Mám sen,
o světě, kde pouze s Tebou bych žil,
pohár rozkoše,
až do poslední kapičky pil.
Svůj sen,
o ostrově, kde pouze jsme my dva,
sním každý den
a pohár rozkoše vypíjím až do dna.
Jsi mým osudem,
s Tebou každý den chci spát
a všechnu svoji lásku
za jediný pohled rád ti dám.
Tak pojď jen blíž,
útrapami života
půjdu ti po boku
až do posledního dne svého života.
Komentáře (1)
Komentujících (1)