Kam jen zmizel?
Anotace: No nevim, ale je fuč... :D
Kam zmizel ten žár,
co mezi námi stále sílil,
kam jen zmizel?
Zbylo mi jen vzpomínek pár,
asi jsem se v tobě mýlil,
kam jen zmizel, ten žár?
Proč není mezi námi ten žár,
i když jsem s tebou, tak jsem sám,
Proč už není mezi námi?
Už tu není ani ten cit, co mě v zimě hřál,
tak asi zmrznout teď mám,
proč už není mezi námi, ten žár?
Je navždy pryč...
Komentáře (0)