připomělo mi to první scénu z Foresta Gumpa. Teď si zrovna nemůžu vzpomenout, jestli tam jsou dvě r, ale báseň je to pěkná :)
21.07.2007 12:45:00 | prostě Zuzana
Ty jo jsem první člověk kterej to čet.To je čest(-: Taková nevinná ta básnička...hezká;-)
20.07.2007 00:33:00 | Haňa,dívka do nepohody