Anotace: Dnes v noci byla bouřka a přestal jít proud. Je to krása jen tak si posedět po tmě, při svíčkách, na balkóně a jedině co váš "ruší" je hudba v uších a záblesky energie...
Zajímavý pohled na město,zcela ponořené do tmy,kde se tyčí černé siluety domů...a ten klid!Bez elektrické energie se už dnes asi lidi z města zkrátka neobejdou!Docela se mi to líbilo,akorát těch prvních pár minut člověka štve,že to přišlo zrovna když měl rozkoukaný program v televizi! :-)
08.10.2007 20:34:00 | Chancer
Ty jo,to se mi zalíbilo(-: 60 minut při svíčkách....a nám taky vypadl,ale ne na 60 minut a byli jsme bez svíček:-(
20.07.2007 00:37:00 | Haňa,dívka do nepohody