Dnes neplakej
Anotace: ...a vlastně už prosím nikdy...
Tuto noc prosím ne,
tuto noc neplakej,
chci vidět tvůj úsměv,
chci líbat tvé rty…
Držím tě v objetí,
snažím se tě utěšit,
přestaň plakat, prosím přestaň,
trápíš mě…
Prosím tuto noc neplakej,
dnes tě chci…
…poprvé a naposledy milovat…
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)