Anotace: Mno,nevím zda je to tak úplně básnička, ale má to k tomu asi nejblíž. Je to psáno životem, jak se tak říká a prostě to ze mně tak nějak vyplynulo po pár prožitých událostech. Snad by se vám to mohlo líbit, myslím, že patří mezi mé lepší =)
opravdu hezá básnička moc se mi libila a vidím že nejen mě jen tak dál!!!
25.08.2007 12:36:00 | Atilla
Je moc hezká...zajímavá..logická...mimochodem..dík za návštěvu u mě;-) ..a za dlouhej koment:-)
ještě se stavim;-)
07.08.2007 21:30:00 | embryo v hlave
Je moc hezká...zajímavá..logická...mimochodem..dík za návštěvu u mě;-) ..a za dlouhej koment:-)
ještě se stavim;-)
07.08.2007 21:30:00 | embryo v hlave
Naprosto úžasný nápad i zpracování. Moc se mi to líbí... Teda Pes to nebviděl a sbvět to nežral :-) Tohle je oprabvdu něco úžasného...
20.07.2007 12:09:00 | Jackie Decker