Anotace: Při psaní této básně byl autor zklamán svojí bývalou "přítelkyní". Tato báseň byla to poslední co jí napsal. A i když pro něj byla tato událost vlastně vysvobozením, tak se s ní velice těžko vyrovnával.
krásná báseň, nemám co dodat, snad jen že je to opravdu v nás a co když ona nezradila tebe, ale ty jsi zradil sám sebe..;o)
26.07.2007 02:23:00 | kakaoo
krásná básnička...naprosto pravdivá, něco podobnýho se mi stalo a pořád stává :-(
25.07.2007 00:18:00 | Kiss.Beruska
,, Nevím, je-li láska štěstí, v každém případě je to nejpůvabnější neštěstí, jež nás může vůbec potkat,, (Götz)
Moc se mi ta tvá básnička líbi, i když je tak smutná....
,,Láska je jako vítr. Nevidíš ji, nemůžeš ji chytit, ale můžeš ji cítit,, :)
23.07.2007 18:48:00 | Schukr00
první sloka mě zaujala. možná skrytej talent na verše:-) možná ani ne tolik skrytej... /možná ani ne talent:-)
ale líbí se mi:-)
23.07.2007 10:17:00 | Mango-Holka