Lístky loňských růží
Lístky loňských růží mávají zpoza rohu,
(nejlepší dobu mají za sebou)
kde daly si sraz z naší láskou,
která dozněla... Do ztracena?
Teď odchází spolu ruku v ruce,
zatímco já za tebou se teskně otáčím
a myslím na příští rok.
Snad měla bych zasadit trvalky.
Komentáře (2)
Komentujících (2)