Nepros..
Anotace: Proč sama sobě lžu,dyť hned bych se vrátila..pořád jsi můj miláček.
Nedívej se mi do očí,neptej se ,proč v mém srdci místo není,
nepros a nediv se, že na jiného čeká k naplnění.
Nebreč a nežádej ať zpátky Ti své srdce dám,
byla to Tvá volba, zůstat přece sám.
Nechytej mne za ruce , nečekej se mnou na svítání,
teď jsi to ty, kdo v mém životě je bez pozvání.
Ne, nehlaď mne a nelíbej,
jak si mi ublížil zpátky se podívej.
Nenos mi tu růži bílou, dyť stejně by uvadla,
odpustit a prominout Ti bych nezvládla.
Jdi pryč, nechtěj po mne ať zapomenu na všechno trápení,
nemohu já nedovedu přikázat si zatmění.
Tak přestaň tady stát s láskou tvých očí,
dyť já si jen pamatuji, jak nenávist z nich srší.
Otoč se a jdi do dnů své volnosti,
to jsi přece chtěl, dělat vše dle své libosti.
Neslibuj a nepřísahej, jak splníme si své plány,
dyť na hrbitově utrpení jsou mnou zakopány.
Tak jdi a netvrď ,jak mne miluješ,
já stále slyším jak lepší si najdeš.
Víš od lásky k nenávisti je jen krok
a ty jsi mne donutil udělat skok...
Tak proč Tě pořád tolik miluju?
Komentáře (3)
Komentujících (3)