kouzlo klíčové dirky
Anotace: .muzete byt nekde nekomu bliz nez v klicove dirce??:D pozmenena novejsi verze:-)
magickou silou,
proměním klíčovou dirku..
na ten nejláskyplnější večírek..
jen pro nás dva
a nechám se očarovat
tou jedinečností
co v sobě skrýváš
jen se bojím okamžiku
až účinnost kouzla vyprchá
a my si budem znovu tak vzdálení
Komentáře (2)
Komentujících (2)