Smrt pro lásku
Anotace: Každý zklamání láskou je jako malá smrt
Smrt pro lásku
Přes oči jsi mi dal šátek
ignorace a zapomnění
Ruce jsi mi svázal provazy
trápení a odpuštění
Zalepil jsi mi ústa izolepou
s pachutí nevěry
Srdce jsi mi probodl slovy
"Nenávidím tě,děvko!"
Položil jsi mě do hrobu
a zakopal
A na náhrobku byl nápis:
Zemřela pro lásku
Komentáře (1)
Komentujících (1)