...výhrou je i neklid, neustávající pohyb a vzrušení...
nemysli dál, žij okamžikem s nadějí na další výhru...
dokud je co vsadit...
J.
29.07.2007 08:08:00 | j.c.
Upřímně a milující Mirka!
Jen ještě toužím po neklidu!!! Však ty moc dobře víš, a že víš..JO. to je fajn!!! To je fajn, protože milující lidé přejí neklid, který ponouká, ponouká proto, že vědí oni milovníci, co mohou darovat!!!
Vědoucí muže, oh, vědoucí muže miluji!
27.07.2007 15:11:00 | Mirka Hedbávná
Jistota není nikdy...nechci mít nikdy jistotu!!! To je zakotvení v klidu...jen stále nevím, zda klid je to pravé...možná ano, a potom budu litovat!
Plujme ovšem!!!!! Zakotvit lze vždy!
27.07.2007 14:48:00 | Mirka Hedbávná
Píšeš skvěle, slova si jdou s takovým klidem..přesně na místo a přesto nechávají prostor pro čtenáře.Ano, to je pro mě hodnotný zážitek.
22.07.2007 16:41:00 | Art Brasi