kritiku posloucham ale neridim se ji protoze pak bych to nebyla ja a jinak bingo djzero!!:D
30.07.2007 00:45:00 | Kirsten
ty dvě krásná slůvka ... že by: miluji tě?
moc pěkná básnička.
Kritiku poslouchej jen jedním uchem!
Jsi přece sama svým jedinečným duchem?!
23.07.2007 23:54:00 | blue
Díky pokusím se zkusti se má všechno njn časem se budu lepšit nikdo není přece dokonalý!!
22.07.2007 13:45:00 | Kirsten
Chtěl jsem být celkem dost kritický, než jsem se podíval na Tvůj věk. Vyvaruj se nadměrnému množství veršů [podstatné jméno - podstatné jméno] a [sloveso - sloveso], zkus třeba [podstatné jméno - sloveso] a podobně, je to trochu těžší, ale vypadá to lépe. A "vas" se píše "vaz". Jinak je vidět snaha, příště to bude lepší, držím palce.
22.07.2007 03:20:00 | tuleby