Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Pro člověka, kterého mám ráda, ale on o tom neví...

Pro Tebe

Při pohledu do Tvých očí svět se se mnou zatočí,
chtěla bych být stále s Tebou a držet Tě v náručí.

Touhy moje potlačené dřímou tiše hluboko,
uzamčené na dně duše chtějí vzlétnout vysoko.

Den co den, když každý večer sama potmě uléhám,
myšlenky mé patří Tobě, Tvé rty já ve snu líbávám.

Ruku v ruce já chtěla bych jít s Tebou noční krajinou,
hvězdy jako svědci lásky by zářily svou lucernou.

Prosím Boha o ten zázrak, který jméno Láska má,
vždyť svět náš mnohem krásnější je, když na všechno jsou lidé dva...
Autor lonely soul, 22.07.2007
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

pamatuj že kluka si nevymodlíš, musíš se taky trochu snažit :) ale jinak dobrý

22.07.2007 10:18:00 | naiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel