Už vím
Anotace: ..nejde zapomenout...
Už vím, jak těžký je, že čas nejde vrátit,
už vím, jak lehký bylo tebe ztratit.
Už vím, že lásce se poroučet nedá,
když mé srdce tebe stále hledá.
Už vím, že sny nejsou ani naděje,
ten pocit - sevření, bolest ve mě je.
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (2)
Komentujících (2)