Raději nežít..
Anotace: Nemám už co dodat..
Já zase usínám,
ty s mým snem přicházíš.
Láskou jsme objatí,
už nám nic neschází.
Je to jeden den, den krásných polibků,
bolesti konec i zlých zážitků.
Kytice růží,
za jeden úsměv.
Srdce mi hoří,
já mám Tě nazpět.
Zajati v poutech silné touhy,
pohlazení, políbení a pohled pouhý.
Zas milujeme se jako dřív,
slzy štěstí kanou.
Nebýt spolu byl by hřích,
veděla jsem, že naše sny ze země vstanou.
Ty můj andílku,
s nebeským pohledem.
Hřeješ mi postýlku,
mé srdce už není pod ledem.
Utápím se v Tvé lásce, raději ve snu zemřít,
neprobudit se, nevědět ,že bez Tebe musím žít..
Komentáře (1)
Komentujících (1)