Inzerát
Anotace: Hledá se lásko-dárce
Inzerát
Hledám zručného kutila,
pro nějž bych srdce ztratila
Podmínkou je,aby vlastní nářadí měl
a uměl s ním jak Všeuměl
Hledám krásného,milého,hodného,
kterého bych neměnila za jiného,
který však spolehlivě vyndá mi
šrouby od bývalého dané do hlavy
Zn.:Montérky a rukavice s sebou
Komentáře (2)
Komentujících (2)