Růže z Jericha
vykvetla růže z Jericha
pro lásku dávno nedýchá
v bláhové marné naději
rozkvetla v bílé zavěji
rozkvetla krví do mrazu
navzdory přísnému zákazu
tam pod ní v zemi leží
duše co lásce stále věří
tam někde tělo bez duše
podlehlo klamné předtuše
že láska je a navždy bude
květy má jenom rudé
leží tam tělo v zbroji
duše se sama bojí
láska už není jen sám tam leží
srdce je mrtvé na duši sněží
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M., ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)