čas
Anotace: ehm, ..čtěte a uvidíte-vždyt se to nedá vyjádřit nějakou anotací
jezdím na horské dráze...
co změnila se v náklaďák.
a přesípací hodiny...
dávno rozsypali všechen hebký písek
-do mých slepených vlasů.
-do mých popraskaných rtů.
-mezi mé prosící oči.
stojím uprostřed silnice...
zelená-červená-konec
a píšťalka oznámila odjezd posledního vlaku...
-z mého nástupiště
-s mými myšlenkami
-s mými přáteli
Komentáře (1)
Komentujících (1)