Splním Ti přání..
Splním Ti přání,
za usmání,
tak zůstaň tu se mnou,
do svítání.....
Splním Ti přání,
za políbení,
tak vydrž ještě chvíli,
do probuzení.....
Splním Ti přání,
za pohlazení,
tak nepřestávej,
do rozplynutí...
..tak snad zase zítra..
Komentáře (5)
Komentujících (5)