Ve tmě noci..
Ve tmě noci
se plížím k Tvému dechu
Zmapuji Tvou tvář
a odbočím níž
Po dráze Tvého těla
buduji svou říši
Své hradby na Tvých skráních
a ve dlaních svou skrýš
Ve tmě noci
žárlím na svit luny
Ta noční krása
objala Tě k nepoznání
Odpusť mi troufalost
královno noci
Zatáhnu závěsy
nebude svítání
Komentáře (5)
Komentujících (5)