Že si Vás nevšímám,
rytíři milý?
To je jen zdání,
když dochází síly
pozvednout hledí
a zaostřit k obloze,
kde baba zuřivě
mává na povoze
koštětolítacím...
už jsi ji uviděl?
to víš, je pomalá,
stroj starý, bez křídel...
:oD
27.08.2007 15:05:00 | Cecilka