Třinácté znamení
Že hmyzu
rány hojí se pomaleji
to já nevím
nechávám zmizet bolest
ale vidím
že jsou povrchní
lacinou hračkou
a když lásku člověk nemyslí
tak vážně
nezná další znamení
bodnutí včel
vzhlédne jen k volným místům plástev
a med lepí se na paty ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)